Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Netflix Afterparty

The Netflix Afterparty

02/01/2021 | Flixfilm

The Netflix Afterparty på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Spade, Fortune Feimster, London Hughes
Spilletid: 58S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Værterne David Spade, Fortune Feimster og London Hughes tager imod gæster fra de nyeste og største Netflix-titler til sjove samtaler, sketcher og meget mere.

The Netflix Afterparty havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Netflix Afterparty på YouTube.Se The Netflix Afterparty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Netflix Afterparty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Netflix Afterparty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Netflix Afterparty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Netflix Afterparty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar