Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The NeverEnding Story

The NeverEnding Story

30/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The NeverEnding Story på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Wolfgang Petersen
Skuespillere: Barret Oliver, Gerald McRaney, Chris Eastman, Darryl Cooksey
Spilletid: 102 min
Land: West Germany, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.4

Resumé: Efter at være blevet mobbet søger Bastian tilflugt på skolens loft med en bog om Fantasia: landet med drager, superhurtige snegle og andre magiske væsner.


Se The NeverEnding Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The NeverEnding Story (Den uendelige historie) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The NeverEnding Story (Den uendelige historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The NeverEnding Story herunder:Fra premieredatoen (30. november, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The NeverEnding Story (Den uendelige historie) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The NeverEnding Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore