Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The NeverEnding Story

The NeverEnding Story

30/11/2016 | Flixfilm

Se The NeverEnding Story på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Adventure, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Wolfgang Petersen
Skuespillere: Barret Oliver, Gerald McRaney, Chris Eastman, Darryl Cooksey
Spilletid: 102 min
Land: West Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Efter at være blevet mobbet søger Bastian tilflugt på skolens loft med en bog om Fantasia: landet med drager, superhurtige snegle og andre magiske væsner.


Se The NeverEnding Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe NeverEnding Story (Den uendelige historie) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The NeverEnding Story (Den uendelige historie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The NeverEnding Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The NeverEnding Story (Den uendelige historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The NeverEnding Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar