Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The New Daughter

The New Daughter

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The New Daughter på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Luiso Berdejo
Skuespillere: Kevin Costner, Ivana Baquero, Samantha Mathis, Gattlin Griffith
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Efter en svær skilsmisse flytter John James med sine to børn ind i et gammelt hus på landet. Snart efter begynder hans 2-årige datter at opføre sig underligt.


Se The New Daughter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The New Daughter havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The New Daughter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The New Daughter herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The New Daughter er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar