Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The New Land

The New Land

05/02/2020 | Ingen kommentarer

Se The New Land på Netflix

Indspilningsår: 1972
Genre: Drama, Western
Instruktør: Jan Troell
Skuespillere: Max von Sydow, Liv Ullmann, Eddie Axberg, Pierre Lindstedt
Spilletid: 102 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: I denne efterfølger til Udvandrerne begynder familien Nilsson deres liv som indvandrere og bliver en del af en ny kultur i et Amerika under forandring.


Se The New Land på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The New Land (Nybyggerne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The New Land (Nybyggerne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The New Land herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The New Land (Nybyggerne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New Land (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar