Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The New Legends of Monkey

The New Legends of Monkey

07/08/2020 | Flixfilm

The New Legends of Monkey på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chai Hansen, Luciane Buchanan, Josh Thomson
Spilletid: 24 min
Land: Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En tapper pige befrier Abekongen – en gud, som længe har været fanget i en sten – i sin stræben efter at finde syv hellige skrifter og redde verden fra ondskab.Se The New Legends of Monkey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The New Legends of Monkey på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New Legends of Monkey (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The New Legends of Monkey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til The New Legends of Monkey

  1. Casper lysgaard - kl. 19:39, 28-04-2018:

    Hej Netflix jeg ser tit serie jeg synes den her serie om Abekongen er den bedste serie jeg nogensinde har set jeg elsker bare den her serie har kun set syv afsnit men glæder mig til at se videre håber at der kommer en sæson to

  2. Sara - kl. 22:27, 01-05-2018:

    Hej Netflix jeg kan ikke holde op med at se den serie om abekongen der er kun gået 2 dage siden jeg begyndte at se den og jeg har allerede set den 4 gange og håber virkelig i laver flere sæsoner end 2.

Skriv kommentar