Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The New Legends of Monkey

The New Legends of Monkey

27/04/2018 | 2 kommentarer

Se The New Legends of Monkey på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chai Hansen, Luciane Buchanan, Josh Thomson, Emilie Cocquerel
Spilletid: 24 min
Land: Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: En tapper pige befrier Abekongen – en gud, som længe har været fanget i en sten – i sin stræben efter at finde syv hellige skrifter og redde verden fra ondskab.


Se The New Legends of Monkey på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The New Legends of Monkey herunder:Fra premieredatoen (27. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The New Legends of Monkey (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.2 kommentarer til The New Legends of Monkey

  1. Casper lysgaard - kl. 19:39, 28-04-2018:

    Hej Netflix jeg ser tit serie jeg synes den her serie om Abekongen er den bedste serie jeg nogensinde har set jeg elsker bare den her serie har kun set syv afsnit men glæder mig til at se videre håber at der kommer en sæson to

  2. Sara - kl. 22:27, 01-05-2018:

    Hej Netflix jeg kan ikke holde op med at se den serie om abekongen der er kun gået 2 dage siden jeg begyndte at se den og jeg har allerede set den 4 gange og håber virkelig i laver flere sæsoner end 2.

    Skriv kommentar


Telmore