Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The New Legends of Monkey

The New Legends of Monkey

07/08/2020 | Flixfilm

Se The New Legends of Monkey på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chai Hansen, Luciane Buchanan, Josh Thomson, Emilie Cocquerel
Spilletid: 24 min
Land: Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En tapper pige befrier Abekongen – en gud, som længe har været fanget i en sten – i sin stræben efter at finde syv hellige skrifter og redde verden fra ondskab.

The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The New Legends of Monkey på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The New Legends of Monkey (Nye legender om Abekongen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New Legends of Monkey (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til The New Legends of Monkey

  1. Casper lysgaard - kl. 19:39, 28-04-2018:

    Hej Netflix jeg ser tit serie jeg synes den her serie om Abekongen er den bedste serie jeg nogensinde har set jeg elsker bare den her serie har kun set syv afsnit men glæder mig til at se videre håber at der kommer en sæson to

  2. Sara - kl. 22:27, 01-05-2018:

    Hej Netflix jeg kan ikke holde op med at se den serie om abekongen der er kun gået 2 dage siden jeg begyndte at se den og jeg har allerede set den 4 gange og håber virkelig i laver flere sæsoner end 2.

    Skriv kommentar