Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The New World

The New World

21/10/2022 | Flixfilm

The New World på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama
Instruktion: Elzbieta Benkowska, Lukasz Ostalski, Michal Wawrzecki
Skuespillere: Paulina Galazka, Stanislav Boklan, Wenanty Nosul
Spilletid: 90 min
Land: Poland
Sprog: Belarusian, Polish, Russian, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I tre separate historier møder vi forskellige flygtninge fanget i forskellige kaotiske konflikter, alt imens de søger tilflugt fra fordømmelse og fare i nutidens Polen.

The New World havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The New World på YouTube.Se The New World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The New World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The New World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The New World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The New World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar