Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next 365 Days

The Next 365 Days

19/08/2022 | Flixfilm

The Next 365 Days på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Barbara Bialowas, Tomasz Mandes
Skuespillere: Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna
Spilletid: 2 min
Land: Poland
Sprog: Polish, English
IMDb-karakter: 2.7

Handling: Laura og Massimos forhold hænger i en tynd tråd, mens de forsøger at overvinde tillidsproblemer, og en ihærdig Nacho prøver at splitte dem ad.

The Next 365 Days havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Next 365 Days på YouTube.Se The Next 365 Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Next 365 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next 365 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Next 365 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Next 365 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar