Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Guardian

The Next Guardian

30/04/2022 | Flixfilm

The Next Guardian på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Arun Bhattarai, Dorottya Zurbó
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: Hungary
Sprog: Dzongkha
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I Bhutan bliver to teenagere nødt til at vælge mellem at følge deres drømme og at passe et buddhistisk tempel, der har tilhørt deres familie i flere generationer.

The Next Guardian havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Next Guardian på YouTube.Se The Next Guardian på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Next Guardian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Guardian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Next Guardian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Next Guardian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar