Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Karate Kid

The Next Karate Kid

01/04/2021 | Flixfilm

Se The Next Karate Kid på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Drama, Family, Romance, Sport
Instruktør: Christopher Cain
Skuespillere: Pat Morita, Hilary Swank, Michael Ironside, Constance Towers
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da 17-årige Julie Pierce nådesløst forfølges af en gruppe nyfascistiske drenge i sin klasse, søger hun hjælp hos karatemesteren Mr. Miyagi.

The Next Karate Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Next Karate Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Next Karate Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Karate Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Next Karate Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Next Karate Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar