Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Karate Kid

The Next Karate Kid

01/04/2021 | Flixfilm

The Next Karate Kid på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Action, Drama, Family
Instruktion: Christopher Cain
Skuespillere: Pat Morita, Hilary Swank, Michael Ironside
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da 17-årige Julie Pierce nådesløst forfølges af en gruppe nyfascistiske drenge i sin klasse, søger hun hjælp hos karatemesteren Mr. Miyagi.Se The Next Karate Kid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Next Karate Kid havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Next Karate Kid på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Next Karate Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Karate Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Next Karate Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Next Karate Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar