Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Skin

The Next Skin

01/05/2017 | Flixfilm

Se The Next Skin på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Isa Campo, Isaki Lacuesta
Skuespillere: Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Bruno Todeschini
Spilletid: 103 min
Land: Spain, Switzerland
Sprog: Catalan, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en tilbagetrukket og længe savnet teenager dukker op igen i en kold bjergby, begynder hans knuste familie at blive i tvivl, om han virkelig er den, han siger, han er.


Se The Next Skin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Next Skin havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Next Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Next Skin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Next Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar