Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Three Days

The Next Three Days

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se The Next Three Days på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Paul Haggis
Skuespillere: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Michael Buie, Moran Atias
Spilletid: 133 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Da hans kone kommer i fængsel dømt for et mord, hun hårdnakket benægter, udtænker en universitetsprofessor en detaljeret plan for den ultimative fængselsflugt.


Se The Next Three Days på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Next Three Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Next Three Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Next Three Days herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Next Three Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Three Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar