Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Next Three Days

The Next Three Days

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Next Three Days på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Paul Haggis
Skuespillere: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Michael Buie, Moran Atias
Spilletid: 133 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da hans kone kommer i fængsel dømt for et mord, hun hårdnakket benægter, udtænker en universitetsprofessor en detaljeret plan for den ultimative fængselsflugt.

The Next Three Days havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Next Three Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Next Three Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Next Three Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Next Three Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Next Three Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar