Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Night Agent’ er blevet et massivt hit

‘The Night Agent’ er blevet et massivt hit

13/04/2023 | Flixfilm

Netflix-serien ‘The Night Agent’ har taget verden med storm.

Det står klart efter at streamingtjenesten netop har afsløret seertallene for første sæson, der havde premiere den 23. marts.

Den amerikanske konspirationsthriller er blevet set i mere end 515 millioner timer siden premieren hvilket gør den til en af de mest sete serier på Netflix nogensinde.

‘The Night Agent’ har allerede overgået ‘Inventing Anna‘ og ‘Ginny & Georgia‘ i popularitet og kravler fortsat op af listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var forventet, at serien ville blive en af de mest sete Netflix-serier nogensinde, da streamingtjenesten allerede efter en uge kunne afsløre, at ‘The Night Agent’ sæson 2 var på vej.

Serien er også blevet et stort streaminghit hos danskerne og har været den mest sete serie i Danmark siden den landede på streamingtjenesten.

‘The Night Agent’ følger FBI-agenten Peter Sutherland (Gabriel Basso), som arbejder i kælderen under Det Hvide Hus. Her passer han en nødtelefon for amerikanske spioner.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Telefonen ringer stort set aldrig, men en dag får han et kald fra Rose Larkin, der er skræmt fra vid og sans. Han beslutter sig derfor at beskytte Rose, og finder hurtigt ud af at hun er forbundet til en farlig konspiration, der kan true landet og dem i det ovale kontor.

Serien, der beskrives som en sofistikeret, karakterdreven, action-thriller, er skabt af Shawn Ryan (‘S.W.A.T.’, ‘The Shield’), og har Gabriel Basso (‘Super 8’, ‘The Kings of Summer’), Hong Chau (‘Watchmen’), D. B. Woodside (‘Lucifer’), Fola Evans-Akingbola (‘Black Mirror’), Eve Harlow (‘The 100’) m.fl. på rollelisten.

Se ‘The Night Agent‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar