Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Night Agent

The Night Agent

23/03/2023 | Flixfilm

The Night Agent på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Fola Evans-Akingbola
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En årvågen FBI-agent besvarer et opkald på en nødlinje, som placerer ham midt i en dødelig konspiration, der involverer en muldvarp i Det Hvide Hus.Se The Night Agent på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Night Agent (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Night Agent på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Night Agent (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Agent (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Night Agent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Night Agent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar