Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Before

The Night Before

05/05/2022 | Flixfilm

The Night Before på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Jonathan Levine
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Jillian Bell
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Tre gode venner beslutter at stoppe deres tradition med at feste vildt i ferierne – men først efter en sidste juleaften på stoffer i New York.

The Night Before havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Night Before på YouTube.Se The Night Before på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Night Before ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Before stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Night Before, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Night Before er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar