Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Before

The Night Before

29/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Night Before på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Jillian Bell
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Tre gode venner beslutter at stoppe deres tradition med at feste vildt i ferierne – men først efter en sidste juleaften på stoffer i New York.


Se The Night Before på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Night Before havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Night Before ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Night Before herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Night Before er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Before stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar