Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Comes for Us

The Night Comes for Us

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Night Comes for Us på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Timo Tjahjanto
Skuespillere: Iko Uwais, Joe Taslim, Julie Estelle, Salvita Decorte
Spilletid: 121 min
Land: Indonesia, USA
Sprog: Indonesian, English, Mandarin, French
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Efter at have skånet en piges liv under en massakre bliver en af Triadernes bedste lejemordere selv målet for morderiske gangstere.


Se The Night Comes for Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Night Comes for Us havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Night Comes for Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Night Comes for Us herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Night Comes for Us er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Comes for Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar