Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Comes for Us

The Night Comes for Us

19/10/2018 | Flixfilm

Se The Night Comes for Us på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Timo Tjahjanto
Skuespillere: Iko Uwais, Joe Taslim, Julie Estelle, Hannah Al Rashid
Spilletid: 121 min
Land: Indonesia, USA
Sprog: Indonesian, English, Mandarin, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at have skånet en piges liv under en massakre bliver en af Triadernes bedste lejemordere selv målet for morderiske gangstere.Se The Night Comes for Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Night Comes for Us havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Night Comes for Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Night Comes for Us:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Night Comes for Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Comes for Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar