Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Comes for Us

The Night Comes for Us

19/10/2018 | Flixfilm

Se The Night Comes for Us på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Timo Tjahjanto
Skuespillere: Iko Uwais, Joe Taslim, Hannah Al Rashid
Spilletid: 121 min
Land: Indonesia, United States
Sprog: Indonesian, English, Mandarin, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at have skånet en piges liv under en massakre bliver en af Triadernes bedste lejemordere selv målet for morderiske gangstere.

The Night Comes for Us havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Night Comes for Us på YouTube.Se The Night Comes for Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Night Comes for Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Comes for Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Night Comes for Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Night Comes for Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar