Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Night Comes for Us

The Night Comes for Us

19/10/2018 | Flixfilm

The Night Comes for Us på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Timo Tjahjanto
Skuespillere: Iko Uwais, Joe Taslim, Julie Estelle
Spilletid: 121 min
Land: Indonesia, United States
Sprog: Indonesian, English, Mandarin, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Efter at have skånet en piges liv under en massakre bliver en af Triadernes bedste lejemordere selv målet for morderiske gangstere.Se The Night Comes for Us på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Night Comes for Us havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Night Comes for Us på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Night Comes for Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Night Comes for Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Night Comes for Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Night Comes for Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar