Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nightmare

The Nightmare

01/10/2015 | Flixfilm

Se The Nightmare på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Horror
Instruktør: Rodney Ascher
Skuespillere: Stephen Joseph, Siegfried Peters, Yatoya Toy, Age Wilson
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger det uhyggelige fænomen søvnlammelse, som er en midlertidig lidelse, hvor man er fanget og lammet mellem vågen og sovende tilstand.


Se The Nightmare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Nightmare havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nightmare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Nightmare herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nightmare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nightmare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar