Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nightmare

The Nightmare

01/10/2015 | Flixfilm

Se The Nightmare på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Horror
Instruktion: Rodney Ascher
Skuespillere: Nicole Bosworth, Estrella Cristina, Siegfried Peters
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Denne dokumentar undersøger det uhyggelige fænomen søvnlammelse, som er en midlertidig lidelse, hvor man er fanget og lammet mellem vågen og sovende tilstand.

The Nightmare havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Nightmare på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Nightmare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nightmare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Nightmare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Nightmare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar