Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nightmare

The Nightmare

01/10/2015 | Ingen kommentarer

Se The Nightmare på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Horror
Instruktør: Rodney Ascher
Skuespillere: Siegfried Peters, Estrella Cristina, Stephen Joseph, Yatoya Toy
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Denne dokumentar undersøger det uhyggelige fænomen søvnlammelse, som er en midlertidig lidelse, hvor man er fanget og lammet mellem vågen og sovende tilstand.


Se The Nightmare på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Nightmare havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nightmare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Nightmare herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nightmare er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nightmare stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar