Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ninth Gate

The Ninth Gate

01/06/2020 | Flixfilm

Se The Ninth Gate på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Roman Polanski
Skuespillere: Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin, Emmanuelle Seigner
Spilletid: 133 min
Land: France, Spain
Sprog: English, French, Latin, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Dean Corsa opsporer sjældne bøger for rige samlere og finder en satanisk manual om, hvordan man påkalder De Onde Magter. Men rækker man Fanden en lillefinger...


Se The Ninth Gate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ninth Gate havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ninth Gate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Ninth Gate:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ninth Gate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ninth Gate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar