Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ninth Legion

The Ninth Legion

04/12/2014 | Flixfilm

The Ninth Legion på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En blandet gruppe sovjetiske soldater tager af sted for at kæmpe under grufulde forhold og mod farlige mujahedin-styrker i Afghanistan.

The Ninth Legion havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ninth Legion på YouTube.Se The Ninth Legion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Ninth Legion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ninth Legion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ninth Legion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ninth Legion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar