Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ninth Legion

The Ninth Legion

04/12/2014 | Flixfilm

Se The Ninth Legion på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En blandet gruppe sovjetiske soldater tager af sted for at kæmpe under grufulde forhold og mod farlige mujahedin-styrker i Afghanistan.

The Ninth Legion havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Ninth Legion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ninth Legion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ninth Legion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ninth Legion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ninth Legion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar