Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Notebook

The Notebook

08/08/2020 | Flixfilm

The Notebook på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Nick Cassavetes
Skuespillere: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
Spilletid: 123 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: To unge elskende rives fra hinanden af krigen og klasseforskelle i 1940'erne i denne filmatisering af Sparks' bestsellerroman.Se The Notebook på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Notebook havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Notebook på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Notebook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Notebook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Notebook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Notebook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar