Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Notebook

The Notebook

08/08/2020 | Flixfilm

Se The Notebook på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Nick Cassavetes
Skuespillere: Tim Ivey, Gena Rowlands, Starletta DuPois, James Garner
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: To unge elskende rives fra hinanden af krigen og klasseforskelle i 1940'erne i denne filmatisering af Sparks' bestsellerroman.


Se The Notebook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Notebook havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Notebook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Notebook:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Notebook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Notebook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar