Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The November Man

The November Man

19/05/2016 | Flixfilm

Se The November Man på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Roger Donaldson
Skuespillere: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Bill Smitrovich
Spilletid: 108 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En tidligere CIA-agent vender tilbage til jobbet for at beskytte et vigtigt vidne, men han må snart indse, at gamle venner kan være de farligste fjender.


Se The November Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The November Man havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The November Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The November Man:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The November Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The November Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar