Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Numbers Station

The Numbers Station

15/07/2016 | Flixfilm

Se The Numbers Station på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Kasper Barfoed
Skuespillere: John Cusack, Malin Akerman, Liam Cunningham, Richard Brake
Spilletid: 89 min
Land: UK, Belgium, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En hemmelig agent og en kodeekspert på en øde CIA-station finder sig selv fanget i en kamp på liv og død for at stoppe en dødbringende plan.


Se The Numbers Station på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Numbers Station havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Numbers Station ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Numbers Station herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Numbers Station er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Numbers Station stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar