Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nut Job

The Nut Job

01/06/2017 | Flixfilm

Se The Nut Job på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Peter Lepeniotis
Skuespillere: Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl
Spilletid: 85 min
Land: Canada, South Korea, USA
Sprog: English, Dutch
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da hans gnavne holdning får ham smidt ud af parken, planlægger egernet Surly at røve Maurys Nøddebutik for at samle sit vinterforråd.


Se The Nut Job på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Nut Job (Det store nøddekup) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nut Job (Det store nøddekup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Nut Job:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nut Job (Det store nøddekup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nut Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar