Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nutcracker

The Nutcracker

14/08/2019 | Flixfilm

The Nutcracker på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Family, Fantasy
Instruktion: Andrey Konchalovskiy
Skuespillere: Richard Philipps, Fernanda Dorogi, Kriszta Dorogi
Spilletid: 110 min
Land: United Kingdom, Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Elle Fanning spiller en ung pige, der får en nøddeknækker i julegave og tager til en fantastisk verden fyldt med fantasi og eventyr.

The Nutcracker (Nøddeknækkeren) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Nutcracker på YouTube.Se The Nutcracker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Nutcracker (Nøddeknækkeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nutcracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Nutcracker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Nutcracker (Nøddeknækkeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar