Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nutcracker

The Nutcracker

14/08/2019 | Flixfilm

Se The Nutcracker på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Andrey Konchalovskiy
Skuespillere: Richard Philipps, Fernanda Dorogi, Kriszta Dorogi, Dániel Mogács
Spilletid: 110 min
Land: UK, Hungary
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Elle Fanning spiller en ung pige, der får en nøddeknækker i julegave og tager til en fantastisk verden fyldt med fantasi og eventyr.


Se The Nutcracker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Nutcracker (Nøddeknækkeren) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nutcracker (Nøddeknækkeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Nutcracker:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nutcracker (Nøddeknækkeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nutcracker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar