Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nutty Professor

The Nutty Professor

01/01/2020 | Flixfilm

Se The Nutty Professor på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Eddie Murphy, Jada Pinkett Smith, James Coburn, Larry Miller
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Efter den tykke professor Sherman Klump er blevet ydmyget, da han lagde an på en smuk studerende, tager han en ordentlig slurk af sin nye vægttabsmikstur.Se The Nutty Professor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Nutty Professor havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nutty Professor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Nutty Professor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nutty Professor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nutty Professor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar