Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nutty Professor

The Nutty Professor

01/01/2020 | Flixfilm

The Nutty Professor på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Tom Shadyac
Skuespillere: Eddie Murphy, Jada Pinkett Smith, James Coburn
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Efter den tykke professor Sherman Klump er blevet ydmyget, da han lagde an på en smuk studerende, tager han en ordentlig slurk af sin nye vægttabsmikstur.

The Nutty Professor havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Nutty Professor på YouTube.Se The Nutty Professor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Nutty Professor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nutty Professor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Nutty Professor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Nutty Professor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar