Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Nutty Professor

The Nutty Professor

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se The Nutty Professor på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Tom Shadyac
Skuespillere: Eddie Murphy, Jada Pinkett Smith, James Coburn, Larry Miller
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Efter den tykke professor Sherman Klump er blevet ydmyget, da han lagde an på en smuk studerende, tager han en ordentlig slurk af sin nye vægttabsmikstur.


Se The Nutty Professor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Nutty Professor havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Nutty Professor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Nutty Professor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Nutty Professor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Nutty Professor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar