Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The O.C.

01/01/2016 | Flixfilm

Se The O.C. på Netflix

Indspilningsår: 2003–2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Ben McKenzie, Adam Brody
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Efter en alt andet end glamourøs opvækst ender teenageren Ryan pludselig i det rige og solbeskinnede Orange County i Californien.


Se The O.C. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe O.C. havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The O.C. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The O.C. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The O.C. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The O.C. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The O.C.

  1. Nikoline - kl. 00:02, 07-12-2018:

    Kommer the OC eller the fosters tilbage igen, det var nogle af mine yndlings

    Skriv kommentar