Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The O.C.

01/01/2016 | Flixfilm

Se The O.C. på Netflix

Indspilningsår: 2003–2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Ben McKenzie, Adam Brody
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter en alt andet end glamourøs opvækst ender teenageren Ryan pludselig i det rige og solbeskinnede Orange County i Californien.

The O.C. havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The O.C. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The O.C. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The O.C. stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The O.C., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The O.C. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The O.C.

  1. Nikoline - kl. 00:02, 07-12-2018:

    Kommer the OC eller the fosters tilbage igen, det var nogle af mine yndlings

    Skriv kommentar