Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » <a href="https://www.flixfilm.dk/the-oa-er-ikke-som-stranger-things-den-er-bedre/" title="“The OA er ikke som Stranger Things – Den er bedre!”">“The OA er ikke som Stranger Things – Den er bedre!”

“The OA er ikke som Stranger Things – Den er bedre!”

17/12/2016 | Flixfilm

Netflix-serien The OA har kun lige haft premiere på streamingtjenesten, men allerede efter få dage er serien allerede ved at få opbygget en hype, som er Stranger Things-værdig.

Der kan trækkes et par ligheder mellem The OA og sommerens seriehit Stranger Things, og de begge bevæger sig da også i et overnaturligt univers, men The OA er mere stranger end Stranger Things – og som det amerikanske medie Vanity Fair skriver; “The OA er ikke som Stranger Things – Den er bedre!”

The OA handler om Prairie Johnson (Brit Marling), der pludselig dukker op efter 7 års forsvinden. Hun er traumatiseret og er åbenlyst blevet bortført og udnyttet, men sandheden (hvis det er sandheden?) om hvad der er sket er noget mere kompliceret.

Der er allerede rygter om en sæson 2 af The OA, men Vanity Fair håber det slutter her og skriver; “The OA fortjener at blive et one-time fænomen og ikke en som skal udpensle sine gåder i nye afsnit. Vi har forhåbentlig set alt hvad vi skal af denne hypnotiserende serie.”

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Amerikanske Vanity Fair er dog ikke de eneste der er bliver draget af den forførende og fantasifulde historie. The Guardian skriver “Jeg blev suget ind, næsten modvilligt”, mens Telegraph skriver “The OA kan være fuldkommen sludder, men du vil blive stadig blive fænget.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det står dog klart, at The OA deler vandene og ikke alle kritikere er lige imponeret over seriens eksperimentelle og frusterende fortælling.

Se alle episoder af The OA på Netflix.
Skriv kommentar