Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Occupant

The Occupant

25/03/2020 | Flixfilm

Se The Occupant på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.

The Occupant (Beboeren) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Occupant på NetflixAnmeldelse: The Occupant

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Occupant (Beboeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Occupant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Occupant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Occupant (Beboeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Occupant

  1. Dronningen - kl. 21:07, 25-03-2020:

    Filmen hedder Hogar og ses her: https://www.imdb.com/title/tt9345754/?ref_=fn_al_tt_1

    Skriv kommentar