Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Occupant

The Occupant

25/03/2020 | Flixfilm

Se The Occupant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En arbejdsløs reklamechef begynder at forfølge de nye lejere af hans tidligere hjem, og hans motiver mod familien tager en dyster drejning.


Se The Occupant på Netflix

Anmeldelse: The Occupant

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Occupant (Beboeren) havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Occupant (Beboeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Occupant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Occupant (Beboeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Occupant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar