Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green

07/06/2014 | Ingen kommentarer

Se The Odd Life of Timothy Green på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Peter Hedges
Skuespillere: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams, Odeya Rush
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Et barnløst par nedgraver en kasse med ønsker til deres drømmesøn. Samme nat ankommer en mystisk lille dreng og fylder deres liv med magi.


Se The Odd Life of Timothy Green på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Odd Life of Timothy Green havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Odd Life of Timothy Green ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Odd Life of Timothy Green herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Odd Life of Timothy Green er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Odd Life of Timothy Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar