Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green

07/06/2014 | Flixfilm

The Odd Life of Timothy Green på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Peter Hedges
Skuespillere: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et barnløst par nedgraver en kasse med ønsker til deres drømmesøn. Samme nat ankommer en mystisk lille dreng og fylder deres liv med magi.

The Odd Life of Timothy Green havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Odd Life of Timothy Green på YouTube.Se The Odd Life of Timothy Green på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Odd Life of Timothy Green ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Odd Life of Timothy Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Odd Life of Timothy Green, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Odd Life of Timothy Green er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar