Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Odd Life of Timothy Green

The Odd Life of Timothy Green

07/06/2014 | Flixfilm

Se The Odd Life of Timothy Green på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Peter Hedges
Skuespillere: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams, Odeya Rush
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et barnløst par nedgraver en kasse med ønsker til deres drømmesøn. Samme nat ankommer en mystisk lille dreng og fylder deres liv med magi.Se The Odd Life of Timothy Green på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Odd Life of Timothy Green havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Odd Life of Timothy Green ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Odd Life of Timothy Green er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Odd Life of Timothy Green stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar