Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Office

The Office

01/01/2021 | Flixfilm

The Office på Netflix

Produktionsår: 2005–2013
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.0

Handling: Denne hit-komedie fortæller om utilfredse de kontorarbejdere - under ledelse af den ildesete chef Michael Scott - hos papirfirmaet Dunder Mifflin.

The Office (Sæson 9) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Office på YouTube.Se The Office på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Office (Sæson 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Office (Sæson 9) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Office, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Office er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar