Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Old Guard

The Old Guard

10/07/2020 | Flixfilm

Se The Old Guard på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Thriller
Instruktør: Gina Prince-Bythewood
Skuespillere: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, French, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Fire udødelige krigere, som hemmeligt har beskyttet menneskeheden i århundreder, kommer i søgelyset pga. deres mystiske kræfter, netop som de opdager en ny udødelig.


Se The Old Guard på Netflix

Anmeldelse: The Old Guard

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Old Guard havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Old Guard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Old Guard:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Old Guard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Old Guard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Old Guard

 1. Claus - kl. 10:32, 13-07-2020:

  Charlize Theron er egentlig ret god i denne.

  Dog lidt trættende (og uhyggeligt) med endnu en film i rækken der prøver at gøre meningsløs vold meningsfuld ud fra Church of Wokes idealer.

  Men man skal nok til at vænne sig til at det lille røde ‘N’ betyder en hvis forudsigelighed for antagonistens velbefindende i den efterfølgende scene hvis han begiver sig ud i noget der kan tolkes homofobisk, sexistisk eller racistisk.

  Endte med at give den en thumb down for den politiske vold, der minder om at vi lever i uhyggelige tider, men der er masser af hjernedød action.

  Skriv kommentar