Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Old Guard

The Old Guard

10/07/2020 | Flixfilm

The Old Guard på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Gina Prince-Bythewood
Skuespillere: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English, Arabic, French, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Fire udødelige krigere, som hemmeligt har beskyttet menneskeheden i århundreder, kommer i søgelyset pga. deres mystiske kræfter, netop som de opdager en ny udødelig.Se The Old Guard på Netflix
Anmeldelse: The Old Guard

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Old Guard havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Old Guard på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Old Guard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Old Guard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Old Guard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Old Guard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Old Guard

  1. Claus - kl. 10:32, 13-07-2020:

    Charlize Theron er egentlig ret god i denne.

    Dog lidt trættende (og uhyggeligt) med endnu en film i rækken der prøver at gøre meningsløs vold meningsfuld ud fra Church of Wokes idealer.

    Men man skal nok til at vænne sig til at det lille røde ‘N’ betyder en hvis forudsigelighed for antagonistens velbefindende i den efterfølgende scene hvis han begiver sig ud i noget der kan tolkes homofobisk, sexistisk eller racistisk.

    Endte med at give den en thumb down for den politiske vold, der minder om at vi lever i uhyggelige tider, men der er masser af hjernedød action.

Skriv kommentar