Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Old Lady Who Walked in the Sea

The Old Lady Who Walked in the Sea

30/07/2021 | Flixfilm

The Old Lady Who Walked in the Sea på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Laurent Heynemann
Skuespillere: Jeanne Moreau, Michel Serrault, Luc Thuillier
Spilletid: 95 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Et par svindlere tager en ung og smuk lommetyv under deres vinger, men jalousien slår gnister, da kvinden bliver interesseret i ham.Se The Old Lady Who Walked in the Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Old Lady Who Walked in the Sea havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Old Lady Who Walked in the Sea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Old Lady Who Walked in the Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Old Lady Who Walked in the Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Old Lady Who Walked in the Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Old Lady Who Walked in the Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar