Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Old Ways

The Old Ways

25/08/2021 | Flixfilm

The Old Ways på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Christopher Alender
Skuespillere: Brigitte Kali Canales, Andrea Cortés, Julia Vera
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Nahuatl
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En journalist besøger sit fødested i Veracruz i forbindelse med en historie om stammekultur, men bliver kidnappet af lokale, som tror, hun er besat af en dæmon.

The Old Ways havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Old Ways på YouTube.Se The Old Ways på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Old Ways ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Old Ways stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Old Ways, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Old Ways er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar