Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Omega Man

The Omega Man

01/09/2017 | Flixfilm

Se The Omega Man på Netflix

Indspilningsår: 1971
Genre: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Boris Sagal
Skuespillere: Charlton Heston, Anthony Zerbe, Rosalind Cash, Paul Koslo
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Charlton Heston spiller Robert Neville, en af de sidste "intakte" overlevende i en biologisk krig, der hærgede befolkningen, i denne sci-fi-thriller.


Se The Omega Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Omega Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Omega Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Omega Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Omega Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Omega Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar