Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Omen

01/07/2018 | Flixfilm

Se The Omen på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Horror, Romance, Thriller
Instruktør: John Moore
Skuespillere: Predrag Bjelac, Carlo Sabatini, Bohumil Svarc, Liev Schreiber
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Robert og Katherine Thorn adopterer en dreng med blå øjne, men da han vokser op, begynder forfærdelige ting at ske i denne genindspilning af gyserklassikeren fra 1976.

The Omen havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Omen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Omen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Omen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Omen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Omen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Omen

  1. Ejnar - kl. 21:02, 04-07-2018:

    1976 udgaven langt bedre. Mere nerve og mørk. Remaken er ikke lykkes synd. Lad mesterværker være. Det lykkes sjældent at gøre dem bedre.

    Skriv kommentar