Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The One

02/09/2023 | Flixfilm

The One på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: James Wong
Skuespillere: Jet Li, Carla Gugino, Delroy Lindo
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En politibetjent står ansigt til ansigt med en truende kopi af sig selv, og denne kopi, en flygtning fra et parallelt univers, er på en mission for at dræbe ham.Se The One på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The One havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The One på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar