Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The One I Love

The One I Love

01/07/2015 | Ingen kommentarer

Se The One I Love på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Fantasy, Mystery, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Charlie McDowell
Skuespillere: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson, Kiana Cason
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Konfronteret med den potentielle afslutning på deres ægteskab tager Ethan og Sophie af sted på weekend, hvor de håber at kunne komme overens om fremtiden.


Se The One I Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The One I Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. july, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The One I Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The One I Love herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The One I Love er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The One I Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore