Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The One I Love

The One I Love

01/07/2015 | Flixfilm

Se The One I Love på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Charlie McDowell
Skuespillere: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson, Kiana Cason
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Konfronteret med den potentielle afslutning på deres ægteskab tager Ethan og Sophie af sted på weekend, hvor de håber at kunne komme overens om fremtiden.


Se The One I Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe One I Love havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The One I Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The One I Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The One I Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The One I Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar