Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Only Way is Essex

The Only Way is Essex

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Only Way is Essex på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Denise Van Outen, Chloe Sims, James Bennewith, Bobby Cole Norris
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Beskrivelse: Denne realityserie følger nogle af de mest funklende personligheder i Essex, og vi er med, både når de græder og raser, og når de fejrer deres triumfer.


Se The Only Way is Essex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Only Way is Essex (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Only Way is Essex (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Only Way is Essex herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Only Way is Essex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Only Way is Essex (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar