Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Open House

The Open House

19/01/2018 | Flixfilm

Se The Open House på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Matt Angel, Suzanne Coote
Skuespillere: Dylan Minnette, Piercey Dalton, Patricia Bethune, Sharif Atkins
Spilletid: 94 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Handling: Efter en tragedie flytter en mor og hendes teenagesøn ind i et familiemedlems ledige sommerhus, hvor uhyggelige og uforklarlige kræfter samler sig imod dem.

The Open House havde premiere på Netflix Danmark den 19. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Open House på Netflix
Læs anmeldelse af The Open House

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Open House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Open House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Open House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Open House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar