Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Orbital Children

The Orbital Children

28/01/2022 | Flixfilm

The Orbital Children på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Mitsuo Iso
Skuespillere: Colleen O'Shaughnessey, Ray Chase, Abby Trott
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I 2045 forsøger to børn, der er født på månen, og tre børn fra Jorden at overleve efter en ulykke på deres rumstation, der isolerer dem.

The Orbital Children (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Orbital Children på YouTube.Se The Orbital Children på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Orbital Children (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Orbital Children (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Orbital Children, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Orbital Children er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar