Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Order

The Order

19/06/2020 | Flixfilm

Se The Order på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jake Manley, Kayla Heller, Sarah Grey, Adam DiMarco
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I forsøget på at hævne sin mors død bliver en collegestuderende medlem af en hemmelig orden og havner midt i en krig mellem varulve og udøvere af mørk magi.


Se The Order på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Order (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Order (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Order herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Order er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Order (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Order

  1. Rasmus - kl. 22:38, 10-03-2019:

    Jeg syntes at denne serie er sindsyg god. Har lige set den på lidt under 2 dage. Med det sagt håber jeg der kommer en sæson 2 og gerne flere i fremtiden.

    Skriv kommentar