Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Order

The Order

19/06/2020 | Flixfilm

Se The Order på Netflix

Indspilningsår: 2019–2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jake Manley, Sarah Grey, Adam DiMarco, Louriza Tronco
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I forsøget på at hævne sin mors død bliver en collegestuderende medlem af en hemmelig orden og havner midt i en krig mellem varulve og udøvere af mørk magi.

The Order (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Order på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Order (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Order (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Order, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Order er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Order

  1. Rasmus - kl. 22:38, 10-03-2019:

    Jeg syntes at denne serie er sindsyg god. Har lige set den på lidt under 2 dage. Med det sagt håber jeg der kommer en sæson 2 og gerne flere i fremtiden.

    Skriv kommentar