Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Order

The Order

07/03/2019 | 1 kommentar

Se The Order på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jake Manley, Sarah Grey, Adam DiMarco, Katharine Isabelle
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: I forsøget på at hævne sin mors død bliver en collegestuderende medlem af en hemmelig orden og havner midt i en krig mellem varulve og udøvere af mørk magi.


Se The Order på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Order (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Order (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Order herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Order er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Order (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til The Order

  1. Rasmus - kl. 22:38, 10-03-2019:

    Jeg syntes at denne serie er sindsyg god. Har lige set den på lidt under 2 dage. Med det sagt håber jeg der kommer en sæson 2 og gerne flere i fremtiden.

    Skriv kommentar