Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Boleyn Girl

The Other Boleyn Girl

01/04/2023 | Flixfilm

The Other Boleyn Girl på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Justin Chadwick
Skuespillere: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana
Spilletid: 115 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da Henrik d. 8.'s kone ikke kan give England en tronfølger, udtænker Sir Thomas Boleyn en plan, der skal bringe hans familie frem i de sociale rækker.Se The Other Boleyn Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Other Boleyn Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Other Boleyn Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Other Boleyn Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Boleyn Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Other Boleyn Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Other Boleyn Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar