Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Guys

The Other Guys

01/09/2021 | Flixfilm

The Other Guys på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Adam McKay
Skuespillere: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Derek Jeter
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Allen og Terry passer deres kedelige kontorjob som politibetjente i New York, indtil de pludselig får den helt store chance for at udføre rigtigt politiarbejde.

The Other Guys havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Other Guys på YouTube.Se The Other Guys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Other Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Other Guys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Other Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar