Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Guys

The Other Guys

18/05/2016 | Flixfilm

Se The Other Guys på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Will Ferrell, Derek Jeter, Mark Wahlberg, Eva Mendes
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Allen og Terry passer deres kedelige kontorjob som politibetjente i New York, indtil de pludselig får den helt store chance for at udføre rigtigt politiarbejde.


Se The Other Guys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Other Guys havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Other Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Other Guys:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Other Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar