Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Side of the Bed

The Other Side of the Bed

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Other Side of the Bed på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Musical, Romance
Instruktør: Emilio Martínez Lázaro
Skuespillere: Ernesto Alterio, Paz Vega, Guillermo Toledo, Natalia Verbeke
Spilletid: 114 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I Madrid søger to unge par efter den evige lykke sammen. Hvis bare de kunne finde ud af, hvem de vil være sammen med.


Se The Other Side of the Bed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Other Side of the Bed havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Other Side of the Bed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Other Side of the Bed herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Other Side of the Bed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Side of the Bed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar