Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Side of the Wind

The Other Side of the Wind

02/11/2018 | Flixfilm

Se The Other Side of the Wind på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: John Huston, Oja Kodar, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg
Spilletid: 122 min
Land: France, Iran, USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: På den sidste dag i sit liv kæmper den legendariske instruktør med at færdiggøre et nyt projekt og overvejer sit eftermæle i denne film med mange lag af Orson Welles.

The Other Side of the Wind havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Other Side of the Wind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Other Side of the Wind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Side of the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Other Side of the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Other Side of the Wind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar