Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Side of the Wind

The Other Side of the Wind

02/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Other Side of the Wind på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Orson Welles
Skuespillere: John Huston, Oja Kodar, Peter Bogdanovich, Susan Strasberg
Spilletid: 122 min
Land: France, Iran, USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: På den sidste dag i sit liv kæmper den legendariske instruktør med at færdiggøre et nyt projekt og overvejer sit eftermæle i denne film med mange lag af Orson Welles.


Se The Other Side of the Wind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Other Side of the Wind havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Other Side of the Wind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Other Side of the Wind herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Other Side of the Wind er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Side of the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar