Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits)

The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits)

21/08/2014 | Flixfilm

Se The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Emilia scorer sin drømmemand, men finder ud af, at han bringer noget meget håndgribelig bagage med ind i deres forhold.


Se The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits):
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other Woman (Love and Other Impossible Pursuits) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar