Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other

The Other

25/05/2020 | Flixfilm

Se The Other på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Youssef Chahine
Skuespillere: Hanan Turk, Hani Salama, Nabila Ebeid, Mahmood Hemaidah
Spilletid: 105 min
Land: France, Egypt
Sprog: Arabic, French
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en studerende stikker af sammen med en modig journalist, slår hans besidderiske mor sig sammen med hans militante svoger for at skille parret af.


Se The Other på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Other havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Other ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Other:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Other er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar