Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Other

The Other

25/05/2020 | Flixfilm

The Other på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Youssef Chahine
Skuespillere: Hanan Turk, Hani Salama, Nabila Ebeid
Spilletid: 105 min
Land: France, Egypt
Sprog: French, Arabic
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en studerende stikker af sammen med en modig journalist, slår hans besidderiske mor sig sammen med hans militante svoger for at skille parret af.

The Other havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Other på YouTube.Se The Other på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Other ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Other stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Other, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Other er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar