Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Others

The Others

01/01/2021 | Flixfilm

The Others på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Alejandro Amenábar
Skuespillere: Nicole Kidman, Christopher Eccleston, Fionnula Flanagan
Spilletid: 104 min
Land: Spain, United States, France, Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En hengiven kristen mor til to børn venter sin mand hjem fra 2. verdenskrig, da hun får mistanke om, at familiens hus er hjemsøgt.

The Others havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Others på YouTube.Se The Others på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Others ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Others stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Others, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Others er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar