Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ouija Experiment 2: Theatre of Death

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death

22/05/2016 | Flixfilm

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror
Instruktion: Israel Luna
Skuespillere: Justin Armstrong, Gerald Crum, Sally Greenland
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.8

Handling: Da en grådig ånd, som påkaldes gennem et Ouija-bræt, slipper fri, bliver tilskuerne i et teater taget som gidsler.

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ouija Experiment 2: Theatre of Death på YouTube.Se The Ouija Experiment 2: Theatre of Death på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Ouija Experiment 2: Theatre of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ouija Experiment 2: Theatre of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ouija Experiment 2: Theatre of Death, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ouija Experiment 2: Theatre of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar