Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ouija Experiment 2: Theatre of Death

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death

22/05/2016 | Flixfilm

Se The Ouija Experiment 2: Theatre of Death på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror
Instruktør: Israel Luna
Skuespillere: Justin Armstrong, Gerald Crum, Sally Greenland, Ty Larson
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.8

Beskrivelse: Da en grådig ånd, som påkaldes gennem et Ouija-bræt, slipper fri, bliver tilskuerne i et teater taget som gidsler.


Se The Ouija Experiment 2: Theatre of Death på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ouija Experiment 2: Theatre of Death havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ouija Experiment 2: Theatre of Death ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Ouija Experiment 2: Theatre of Death:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ouija Experiment 2: Theatre of Death er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ouija Experiment 2: Theatre of Death stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar