Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ouija Experiment

The Ouija Experiment

22/05/2016 | Flixfilm

Se The Ouija Experiment på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror
Instruktør: Israel Luna, Josey Wells(co-director)
Skuespillere: Justin Armstrong, Belmarie Huynh, Swisyzinna, Carson Underwood
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: En filmstuderende leger med et Ouija-bræt og kommer uforvarende til at åbne en portal til åndeverdenen og en druknet piges dødbringende mysterium.


Se The Ouija Experiment på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ouija Experiment havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ouija Experiment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ouija Experiment herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ouija Experiment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ouija Experiment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar