Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ouija Experiment

The Ouija Experiment

22/05/2016 | Flixfilm

The Ouija Experiment på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror
Instruktion: Israel Luna, Josey Wells
Skuespillere: Justin Armstrong, Belmarie Huynh, Swisyzinna
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Handling: En filmstuderende leger med et Ouija-bræt og kommer uforvarende til at åbne en portal til åndeverdenen og en druknet piges dødbringende mysterium.

The Ouija Experiment havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ouija Experiment på YouTube.Se The Ouija Experiment på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Ouija Experiment ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ouija Experiment stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ouija Experiment, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ouija Experiment er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar