Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Out-Laws

The Out-Laws

07/07/2023 | Flixfilm

The Out-Laws på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Tyler Spindel
Skuespillere: Adam Devine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da banken, hvor Owen er leder, bliver røvet få dage før hans bryllup, peger alt i en utroligt uheldig retning: mod hans fremtidige svigerforældre.Se The Out-Laws på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Out-Laws havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Out-Laws på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Out-Laws ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Out-Laws stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Out-Laws, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Out-Laws er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar